Om Kristina

Healere uddannet fra selvsamme healerskole udvikler hver deres unikke måde at heale på. Jeg er især god til at give dig indsigt, mærket på egen krop i, hvad årsagen til din lidelse er, hvilket giver stor tilskyndelse til at ændre ubalanceret adfærd.

De fleste lidelser kommer af følelser og tanker der er svære at rumme som gør at vi forlader os selv og styres af dem. Jeg hjælper dig med at være sammen med ‘det ulidelige’ og heale de sår der ligger bag.

Kristina har afsluttet 100-vis af healingsforløb fordi klienten er blevet forløst og frigjort. Hun er uddannet healer fra Healerskolen, psykoterapeut fra Psykoterapeutskolen, tantramassør fra Tantratemplet, yogalærer fra Natha, cand.scient soc fra Roskilde Universitetscenter og haveterepeut fra Sveriges landbrugsuniversitet.

 

“Jeg har rejst meget på et indre og ydre plan. Lagt en dyd i at blive hjemme og mærke mig selv. Samtidig har jeg også rejst meget i verden og fundet mig selv gennem min gang. Jeg har oplevet meget lys og mørke, høj og lav. Gået gennem ild og vand og fundet min egen melodi”