Clairvoyant indføling og healingsteknikkerne

“Healing er den mest effektive vej til at hjælpe mennesker. Først er der en indledende clairvoyant indfølende samtale, hvor jeg mærker klientens krop i min krop. Her lyser klientens mest fremtrædende ubalancer op og i billedet af ubalancen opstår healingsbilledet hvormed hjælpen skræddersys den enkelte. Jeg er på ingen måder låst fast i metoder eller forudgående viden. Alt åbner sig i nuet. Der er ingen bivirkninger ved healing og roden til ubalancen ryddes af vejen, hvis klienten vel og mærke, tager de tilrådet balanceret skridt”.

Følelsesforløsning
Jeg stræber mod at være en åben kanal der giver det der er brug for i situationen og relationen.
Helt konkret går jeg ind i, hvordan du har det, og hvordan du mærker det i din krop, hvorved der opstår plads, hvilket healer i sig selv. Pladsen. Det healingsarbejde vi laver sammen i sessionen vil du kunne tage med dig, så du kan møde dig selv i det svære på egen hånd, hvilket giver en dyb ro og selvkærlighed.

Dengang du var barn oplevede du sandsynligvis situationer der vækkede følelser som var svære at rumme og håndtere. Sikkert især i forhold til dine forældre. Disse svære følelsesmæssige episoder, som opstod under din opvækst, sidder sandsynligvis i dig i dag som såkaldt ‘forstende børn’ – som styrer og hæmmer din livsudfoldelse. Ved at mærke disse forstenede børn og give dem udtryk kan uhensigtsmæssige mønstre forløses og frigøres.

Respondhealing
Respondhealing er en unik healingsteknik som skaber kontakt til og aktiverer ‘døde sole’ , ’slukkede celler’ i kroppen. Det være sig alt lige fra stive, ubalancerede, slappe, afkræftede, tunge led og lemmer som i spastisk lammelse, sclerose, gigt, muskelsvind, kræft og alle de følgesygdomme disse lidelser fører med sig.

Akupressur
Fingerspidserne sættes på punkter på klientens krop der har brug for stimulation, åbning og forbindelse så der kan komme fri gennemstrømning i kroppen. Det vi ikke har adgang til via hukommelse og sprog husker kroppen. Derfor løsnes ‘psykiske ar’ op i berøringen af knudepunkterne.

Chakrahåndshealing
Energetisk healing hvor healeren bruger sin hånd som kanal for healende energi. Hånden svæver over kroppen og energicentre heales.

Mentalhealing
Der heales mentalt. Energien rettes og fastholdes via healerens koncentration. Tilsidst i mentalhealingen ‘læner healeren sig tilbage’ og lader den åndelige verden (skytsengle, guides, åndelige væsener) tage over, hvorved healingen sætter så præcist, rent og kraftfuldt ind som muligt.

Spejlhealing
Healeren lader sin hånd hvile det sted på klientens krop som kalder på opmærksomhed og der heales ved hjælp af nærvær, accept og spejling af vibrationer.

Sjælshealing
Hjertet åbnes af healeren og den åndelige verden healer klientens sjæl via hjertecentret.

Spydhealing
Halschakraet åbnes og drejes. Under drejningen modtager healeren opgaver som klienten skal løse før næste spydhealing kan foretages. Spydhealing bruges ved blokeringer i halsområdet.

Fjernhealing
Tid og sted findes ikke. Det gør derfor ikke noget at healer og klient er på hver side af jordkloden når klienten heales. En healing der varer 15 minutter for healeren kan ‘bestemmes til’ at vare en time for klienten. En fjernhealing er ofte stærkere end en almindelig healing, da der arbejdes på astralt plan hvor alt ’slår stærkere igennem’. I en fjernhealing modtager klienten healing for det vedkommende har brug for. Det være sig alt fra fysiske lidelser til psykiske sår.

Opladning
Et åndeligt væsen påkaldes og placeres ved hovedet eller fødderne modsat healerens position. Sammen oplader healer og åndeligt væsen klienten ved at sende healende farver ind i klientens chakraer.

Fysisk ubalance og nødhjælpshealing
Milten er sundhedslegemets sæde hvor gift- og affaldsstoffer ophober sig og hvorfra der renses og sendes næring til resten af kroppen. Hånden lægges på klientens milt og et billede af klientens gennerelle sundhed dukker op. I samme billede vides hvilke knapper der skal justeres for at klienten kan komme i fysisk balance. Fysiske skader fjernes ved hjælp af en imaginær lægetaskes om har ‘alle instrumenter’.

OBS: Selve healingen foregår imens klienten ligger på en briks med et tæppe over sig.
I løbet af healingen modtager healeren ofte budskaber om klienten som videregives efter healingen.

OBS OBS: Du behøver ikke at vide hvilken teknik du skal have hjælp via. Det finder jeg ud af.