Indvielse i Inka-riterne

Munay-Ki er ni energioverførsler ind i din DNA og 12 chakraer. Indvielserne stammer fra indianere i Peru’s hellige Andes Bjerge. Forbindelsen til rygraden gør det muligt at overføre informationer ind i hver enkelt modtagers nervesystem og hjerne som lysfrø der efterfølgende skal integreres ved at arbejde med riterne i hverdagen. Dette giver modtageren potentialet til, inden for én livscyklus at kunne fuldføre en udviklingsproces som der ellers vil tage mange generationer. Inkaernes ønsker at riterne formidles til så mange mennesker som muligt, så vi kan bringe kærlighed til ModerJord. Traditionelt skal man bruge mange år med disse hellige studier før man kan modtage dem. De ældste Paqoer mener dog, at vi nu er på en skillevej i menneskets historie, og at det nu er nødvendigt at overføre disse riter til så mange mennesker som muligt. Når du har modtaget riterne opfordres du derfor til at videregive dem til dem, der føler sig kaldet i hjertet til at arbejde med energierne og integrere dem i hverdagen, så vi kan leve i kærlighed og harmoni med hinanden på ModerJord.

De 9 hellige Munay-Ki Riter

  • Healer
  • Bands of Power
  • Harmony
  • Seer
  • Daykeeper
  • Wisdomkeeper
  • Earthkeeper
  • Starkeeper
  • Creator

Riterne healer, løfter og nærer. De balancerer elementer, vækker og åbner chakraer og kraftpunkter. De renser slam ud og udvider perspektivet om verdenerne, plante-riget, jordens baner og kraftdyr. 

Overordnet giver riterne er vej til at kunne ‘KALDE IND’: ‘lade noget større virke gennem en’, lave helligt rum og bruge sharmanistiske redskaber. De skaber en DYB GROUNDING og KÆRLIGHED til alle relationer og Moder Jord. 

Du er i stand til at få disse riter mange steder fra men mediet Steen Kofoed har KANALISERET UDDYBENDE VISDOM set i forhold til disse ældgamle inka-riter, udførsel og personlig praktisering af dem. Indvielserne er derfor helt unikke. Den søgende får dybt mærket indblik i riterne via:

GUIDET MEDITATIONER under udførslen af riterne. Disse meditationer gives også som lydfiler så den indviet kan INTEGRERE riterne på egen hånd i dagligdagen så de til sidst kan sidde på rygsøjlen og videregives til andre søgende. 

SHAMANENS ENERGIOVERFØRSEL. Shamanen har selv arbejdet dybt med riterne og kan via genskabelse af energien overføre denne visdom til den initierede. 

Opbygning af helligt rum: Kalde ånder, kræfter og elementer ind, skabe beskyttelse, helligt bål mv.

Elementerne: Jord, vand, ild, luft, rent lys bruges til balancering af elementerne i den søgendes system. 

Shamanistiske redskaber: Hellig kakao, vand, fjer, rasler, salvie, bål, røg, tobak, mesa, pistone, krystaler, medicinplanter, krystalståle, syngeskåle, gong, tromme osv. er hjælpere og åbnere så sindet holder sig nærværende og kan spore sig ind på visdommen og kræfterne  i riterne. 

Kraftdyrene: Slangen, pumaen, kolibrien, ørnen og den fjerklædte slange udfolder kraft og visdom.

‘Verdenerne’: Underverden, mellemverden, oververdenen og ‘Vogterne’: Huaska Inka, Quetzalcoati, Pacha Tutec, visdomsvogterne, dagsvogterne, jordvogterne & stjernevogterne ekspanderer perspektivet.