Min rejse med riterne

For 7 år siden læste jeg ‘Kvindens kraft: Inkafolkets hemmeligheder’ af Mamani, Hernán Huarache hvor en kvinde bliver oplært af en sharman i Peru til at kunne styre slangen. Som test skal slangen tække hende og ikke bide hende, da hun er ude af frygt. Først når vi er ude af frygt kan vi i sandhed vælge kærlighedens vej. I maj 2018 var jeg i Pumabjerget i Spanien og modtog indvielser i Inka-riter af en sharman. Den dag jeg modtog ‘harmoni-riten’ (som især vækker slangen) og ‘seer-riten’ var jeg i ørnens rede på toppen af grotten. Da jeg under indvielsen så slangen i landskabet eksploderede mit hjerte af kærlighed til guds nåde og det satte så meget gang i forbindelsen mellem rod og det tredje øje at slanger stak ud af øjne og kulderystelser satte systemet ‘in sync’.

“Af dyb kærlighed til alle mine relationer ønsker jeg at viderebringe disse kraftfulde hellige riter”