Om Kristina

❦ Feminin leder ❦ Tantrisk yogini ❦ *Rumholder ❦ Kropsliggører af gudinden ❦ Nærværsdanser ❦ Clairvoyant Healer ❦

Kristina er let, levende og legende af natur og har rejst meget på et indre plan og i verden. Hun har oplevet meget lys og mørke, gået gennem ild og vand og fundet sin egen melodi. Kristina brænder for at kunne føre kvinder ind i:
• Visdom og kraft gennem udfoldelse af De Ti Kosmiske Kræfter i et ceremonielt rum og i læringsforløb.
• Tillid, hengivelse, forløsning og livskraft gennem tantramassage.
• Indsigt, balance og overskud gennem healing.

Baggrund

Kristina Fryd har i de sidste 15 år uddannet sig og arbejdet som: Ceremoniholder, Kvindecirkelholder, Clairvoyant Healer, Tantramassør, Hathayogalærer, Oplevelsesorienteret Psykoterapeut, Haveterapeut, Mystisk Danser, Socialpsykolog.

Kristina er indehaveren af ‘Snaketemple’, tantravirksomheden ‘Artnat’ (www.artnat.dk) og healervirksomhed ‘Kristina Fryd’ (www.kristinafrydharnek.dk)

Hvad andre siger om Kristina

Tusind tusind Tak, for at invitere mig med til Kalamatmikas fejring – det var en vild rejse ? fyldt med nydelse, glæde, plads, energi, kærlighed, dans og smerte. Det gik op for mig hvordan min far har lært mig en adfærd om at livet er/skal være hårdt, og jeg græd da det gik op for mig – av! Men så gav jeg slip, jeg fortjener nydelse, kærlighed og lethed i mit liv! Og det er det, der nu overtager fra smerten og “kampen” ??? – Det skete da vi mediterede i Kalamatmikas symbol. Og sikke en styrke, plads til vrede og transformation jeg delte med en søster og en for vild kærlighedsenergi, der flød ud i rummet og helt ud til alle andre dele af København, jeg delte med en anden søster ❤? Jeg er fyldt med kærlighed! For satan hvor jeg glæder mig til at være en del af Snaketemple fra november!!! Sender så meget kærlighed i din retning Kristina ❤❤?- Camilla

Tak Kristina… fordi DU faciliterer de her cirkler. Jeg har været i nogle stykker gennem de sidste år, men for første gang følte jeg mig faktisk ikke trykket af, at der var så mange kvinder til stede. Jeg mærkede netop det her fællesskab og søsterskabet.
– H.H

Der er en ubeskrivelig stor kraft til stede i de ceremonirum, du skaber.
– Camilla

Jeg synes at det er helt fantastisk at mærke den kærlighed vi deler her. Høj og lav. Alle aldre. Det er bare så smukt at fremmede mennesker kan elske hinanden så meget og give og dele og lære og møde friheden.
– Hoang

Tak fordi du har præsenteret mig for det vildeste lys på min udviklingsvej. Jeg er stadig forbløffet over, hvor meget kærlighed, visdom og glæde de kosmiske kræfter folder ud.
– Helle

Efter dagens ceremoni føler jeg mig fyldt af kærlighed, mod og tro. Jeg gik ind i rummet med en følelse af ikke at være god nok og nu sidder jeg her fyldt af selvkærlighed.
– Cecilia

Det er bare varme og lys og kærlighed at være i de her fuldmåneceremonier.
– Pernille

Jeg føler mig meget glad. Mit hjerte er et stort smil som kan række ud og mærke de forskellige vidder i bevidstheden. Jeg føler mig meget et med mig selv og de mennesker jeg har været sammen med til aftens ceremoni.
– Malene

Tak for dine fuldmåneceremonier. De har simpelthen bragt så meget ro, indsigt og hjælp til at finde vej gennem livet.
– Jannie

Jeg fik endelig mulighed for at deltage. Jubiiii hvor mit hjerte smeltede og fortrængte vrede, skyld og skam til intethed og nu er der bare frihed og indre varme.
– Hanne

Dine ceremonier stikker dybt, arbejder videre og kan virkelig bruges i det levet liv. Jeg er dig så taknemmelig og glæder mig til at følge din vej indenfor energiarbejdet. Du er en fantastisk dygtig kanal og lærer.
– Trine

Kære Kristina, Tak for al den energi og kræft du og gudinderne ligger i ceremonierne.
– H.L

Jeg elsker den måde du forbinder os med de andre tilstedeværende kvinder.
– Natasja

Ceremonien i aften har ført mig ind i mod, andre dimensioner og udvidet min forståelsesramme af verden. Tak. – Tine Brix

Under ceremonien indså jeg at de ting jeg har oplevet som hårde ikke er hårde men kærlige fordi der var noget i mig der skulle omfavnes.
– Cecillia

Din energi, skønhed, positivitet, guddommelighed og det du skaber er så fantastisk ?❤️ Jeg er rørt og taknemmelig?❤️ Jeg glæder mig til næste ceromi og til snake Temple❤️ -Phillipa

Jeg føler mig så kaldet til at tilslutte mig mysterierejsen i snaketemplets søsterskab – Malene

Åh skønne sjæl ? TAK for alt det arbejde dine elskværdige ceremonier vækker, forløser og bevidstgør i mig – Inga

Sikken en luksus og smuk oplevelse. Jeg er lige blevet healet at Kristina Fryd Harnek og jeg kan kun anbefale hende, hvis du ønsker tranformation. Dybt og kærligt arbejde og med en gylden tråd til det højeste. TAK Kristina.
– Steen Kofoed

Jeg nyder magien i Botanisk have efter den mest frigørende og forløsende healing fra Kristina. Jeg byder livet velkomment og lader det flyde levende igennem mig.
– Malene Mogensen

Jeg sidder i toget på vej hjem. Jeg er fyldt op af en ro, lykkefølelse og varme. Jeg er blevet set og elsket af mig. Har I brug for hjælp til oprydning i jer selv, kan jeg anbefale Kristina Fryd. Hun er meget dygtig og formåede, at komme helt ind, hvor ingen har været før.
– Lea

Her er min oplevelse af 3 timers healende tantramassage
Som en søster kan berolige en med sine ord, kan Kristina Fryd berolige det maskuline og feminine aspekt i kroppen.
– æteren dirrende af fuldkommenhed.
Den tantramassage jeg modtog igår, manede heldigvis alle mine fordomme til jorden. Den åbnede op for en tillid i min krop. En tillid, som jeg må sige, er enormt tiltrængt her 4 måneder efter en fødsel, hvor kroppen stadig er ved at samle sig, og man i al sin hudløshed er til rådighed, fysisk, emotionelt og mentalt de fleste af døgnets timer.
Det jeg oplevede igår, har intet med sex at gøre. Det har alt med forspil at gøre.
– Men ikke forspil i sin gængse forstand (som en opvarming til “noget frækt”).
Det jeg oplevede igår var en berøring i total tryghed.
Overvej hvis du kunne modtage et laaaaaangt forspil – UDEN – at det skulle føre til noget. Og uden at der skulle pilles ved noget, som kunne virke grænseoverskridende.
Du er medrejsende på en sanseoplevelse, hvor du kan slappe af og overgive dig til intimiteten (nærværet i berøringen), som tildeles af en søster.
Du bliver passet på. Din krop tager imod gaven af nærværende berøring, dit sind flyder med og du lander i en tilstand hvor æteren dirrer af fuldkommenhed.
De ubalancer jeg kom med – post bihulebetændelse og forskellige blokeringer i solarplexus, hals og en tand, de har fået lige dét, de skulle bruge. For her til morgen er min krop stille, og larmer ikke mere ♥️ Jeg kan på det varmeste anbefale lige netop Kristina. Hun er en dygtig healer, som mestrer nærværet, og som har en helt bestemt føling og respekt for Venus i os, vores hellige tempel, som gør, at det får lyst til at åbne sig op. Hun tager kun imod kvinder!
Tak Diane Aurora Soa

Det er som om at mine celler er fuldstændig nulstillet. Der er lige meget tyngde nedad og opad og ud til siderne. Som et nulpunkt, hvor jeg skal ingenting… Jeg føler mig så ekstrem tryg. Det er ligesom om der ikke er noget der kan forstyrre. Frygtsomhed kan ikke komme herind. Alt hviler i sig selv. Der er noget lys der tager plads og renser. og som gør at følelser, tanker og andre fornemmelser ikke kan være her. Det er så specielt.
Tak Mette

Fuld af ren tillid og omfavnende kærlighed, du er. Jeg kan mærke mit bryst blive varmere mens jeg skriver dette! <3 Tak for alt hvad du er. og åbner op i mig i tantramassagen. Jeg er taknemmelig for at du er til, dine gaver, dit lys, din varme, dit barnlige sind, dit hjerte. KyssssSKys Lea

Hej Kristina, Jeg vil bare gerne sige tak! Jeg kan godt mærke, at der ikke er noget mærkeligt i mig der blokerer mig mere til bare at kunne overgive mig til det der skal ske og tage de rigtige skridt. Det kan godt være svært at sætte ord på, fordi der har og stadigt er meget der skal falde på plads, men jeg føler mig f.eks. ikke forkert mere, og jeg kan mærke en form for ekspansion og støtte bare venter på at vokse og gøre mig i stand til at hele min krop og mit liv. Jeg er ved at tage de rigtige beslutninger og finde mig til rette i at livet ikke er en kamp mere. Den virkelighed jeg møder kan på mange måder godt være underlig og anderledes end jeg ønsker den, men det er mere blevet til en interessant undersøgelse for mig mere end et reelt smertehelvede. Den er i hvert fald meget anderledes end den har været. Jeg har lært meget, gjort meget, og set en del professionelle, men du har hjulpet mig et langt længere og mere afgørende stykke af vejen. Jeg er taknemmelig for at du har mødt mig med en langt mere gennemtrængende kraft og vilje til at gøre noget reelt. Kærlig hilsen, Rikke

Tak, du skønne kvinde, for en vidunderlig massage ?
Det var en stor oplevelse at få kontakt til healing i dybden. Den dybde, som på en måde har været svær at få en åbning til – eller nå. Alt det stillestående grågrønne slagger. Det har sivet ud lige siden. Jeg har det godt med at være med det. Og fascineres over den kraft sorgens forløsning frigiver. Endelig at prikke hul på noget gemt laaaaangt nede og inde i systemet. Alle de slugte kameler og ord. Alt det, jeg ikke troede måtte se lys. Det føles som om systemet (mit ?) begynder at starte på ny. Nyt vand gennem åen eller måske snarere sumpen. Tak for dig. Jeg vidste første gang jeg mødte dig, at den her kvinde er vigtigt. Hele mit system var sådan… JA. Et stort JA. Så JA og TAK og et kæmpe kram her fra M.