Oplæring af par

Kristina tilbyder privat undervisning af par der ønsker at lære at give tantra til sin partner.

Paroplæring i tantramassage er til jer der ønsker at få forholdet til at blomstre og vare ved. Tantra et genialt bud på, hvordan man kan optimere samværet på en sådan måde at I kommer ind i ‘forelskelsens-begyndelsesenergier’, prioriterer kvalitetstid sammen, får set på og ryddet op i svære samlivsmønstre, hjælper hinanden ind i nærvær, udvikler empatiske, kreative, sanselige og healende evner.

Fyld din partner med dit NÆRVÆR

Det er hos Kristina Fryd Thomas og Henriette har booket et undervisningsforløb i partantramassage.

  • Henriette forsætter: ”Vi savnede også intimitet i vores liv og havde svært ved at finde tid i vores travle hverdag. Kombinationen af at blive set af Kristina, sådan rigtigt blive set, og kunne tale om det i rummet med den man elsker, og Kristinas rolige og lattermilde væsen der trin for trin fører os ind i et nærvær med den andens krop er helt utroligt”.
  • Thomas forsætter: ”Tantra handler ikke om sex men om nærvær og bare det at kunne give til den man elsker uden at det skal ende med andet er så smukt og har beriget vores samliv på alle andre planer”.
  • Henriette: ”Vores kærlighed blomstrer og jeg synes faktisk, at det aldrig har været bedre. Dertil har vores sexliv også ændret sig til noget helt andet”.
  • Thomas: ”Jeg arbejder mest med mit hoved og jeg må indrømme, at denne undervisning har åbnet mig op på en sådan måde at selv mine kollegaerne spørger mig, hvad der er sket. Vores tantraforløb smitter af på hele mit liv, ja vi er mere frie sammen og hver for sig”.
  • Henriette afslutter: ”Vi er kun lige startet denne fantastiske rejse sammen og det er med en stor tak til Kristina for denne nye start.”
p

Fakta

3 x 3 timer v/Kristina Fryd. Pris kr. 9.000,-

Møde 1

Alle møder hinanden

Kristina ser på parret. Hvor halter det. Hvor er det stærkt sammen – nærværsmæssigt? Kristina omsætter parrets ståsted til en unik berøringsform så parret kan møde hinanden empatisk og få hinanden til at blomstre.

Teori: Forberedelse af sig selv og rummet. Mødet med sin partner. Nærværet i massagen. Afrunding og overgang til livet.

Hjemmeopgave

Møde 2

Siden sidst

Teoriuddybning

Massage

Kristina viser via ‘hands on’ den unikke givet berøringsform. Sørger for at parret tillærer sig denne i tilpas store mundfulde og giver relevante hjemmeopgaver.

Møde 3

Siden sidst

Teoriuddybning

Massage

Hjemmeopgave