Flyd med i tillid

Når du som kvinde bliver modtaget som gudinde og æres gennem hellige berøringer skabes der mulighed for at du kan give dig hen i tillid og flyde med strømmen og det er netop det der driver Kristina i massagen.
En kvindes hud er mere sensitiv end en mands og mange kvinder har kun prøvet at blive rørt af en mand. Når kvinden modtager berøring af en kvinde, der som dem har en forfinet sensitivitet, samt er nærværende og ren i sin berøring oplever kvinden at få det hun for alvor tørster efter. Hun bliver mættet helt ind i cellerne som drak hun champagne og bagefter vil hun ikke nøjes med mindre.

Hver tantramassage skræddersys dine behov

Forud for massagen er der en mødende samtale og en helliggørende meditation. På denne ‘bund’ kan tantramassagen bedre sætte ind hvor den enkelte har brug for det og energierne ekspanderes.

Fyld dit liv med DIG

I massagen bruges hele berøringspaletten: Fjerlet, let, dybt, grounded, passioneret, agende, langsomt, hurtigt, strækkende, dansende, flow, body-body og der leges kreativt med sanserne: Smag, lyd, syn, duft. På den måde kaldes nærværet ind og via det nærvær fylder du dig med liv.
For at heale skal man kunne det hele: Tantramassage er ikke sportsmassage, hvor der kun arbejdes fysisk. Det er heller ikke healing hvor der kun arbejdes energetisk. Tantramassage arbejder flere planer. Nemlig på et: Fysisk, energetisk, emotionelt og åndeligt plan. Fysiske spændinger løsnes op gennem dybe muskulære greb. Blide strøg er med til at åbne kroppen igen så der kan masseres dybere. Spændinger omkring lysken, mellemkødet, halebenet, hofterne, korsbenet og lænden åbnes så ‘låste’ energier kan strømme frit. Energier vækkes, dirigeres og forvandles. Kraftpunkter aktiveres. Følelser bydes velkomne og rummes. Cakraer afbalanceres. Altsammen via massørens bevidsthedskraft og i tæt samarbejde med den åndelige verden.

 

De tørrede sale frodiggøres og blomstrer 

Mange kvinder oplever ubalancer i deres underliv som de føler ingen kan hjælpe dem med. Når ubalancerne ikke går væk skyldes det at de findes i sindet; altså at finde på et tanke- og følelsesmæssigt plan. 

Mange kvinder har desuden lukket ned for deres feminitet og ønsker at blive mere bløde, åbne og fyldte igen. Såvel ubalancer i underliv samt åbningen ind i det feminine hjælper massagen og indfølende budskaber med.

Tantramassagen er en vej til at være i livet

I massagen hjælpes du til at være ligeså opmærksom på, hvad der sker i lilletåen som i de ellers kendte erogene zoner for at øge nærværet og vække sensitiviteten i hele kroppen. Via nærværet træder kroppen tydeligt frem og energien strømmer frit og på den måde kan du fuld af energi gå ud i livet og opnå det dit hjerte begærer.

Kristinas tilgang til tantramassage