Flyd med i tillid

Når du som kvinde bliver modtaget som gudinde og æres gennem hellige berøringer skabes der mulighed for at du kan give dig hen i tillid og flyde med strømmen.
Det der driver Kristina i hendes tantramassage til kvinder er ønsket om at give kvinden en oplevelse af at kunne give sig hen og modtage omsorg og kærlig berøring i tillid.
En kvindes hud er mere sensitiv end en mands og mange kvinder har kun prøvet at blive rørt af en mand. Når kvinden modtager berøring af en kvinde der er sensitiv som dem selv og som til og med ligger en dyd i at forfine sin sanselighed og være fuldstændig nærværende oplever kvinden at få det hun for alvor tørster efter. Når hun til og med får det af en der ikke ønsker at få noget retur åbner hun sig, bader i sin feminine natur og vil bagefter kunne kunne tiltrække lignende; ‘For når du først har smagt en god vin vil du ikke nøjes med mindre.’

Hver tantramassage skræddersys dine behov

Forud for massagen er der en mødende samtale og en helliggørende meditation. På denne ‘bund’ kan tantramassagen bedre sætte ind hvor den enkelte har brug for det og energierne ekspanderes.

Fyld dit liv med DIG

I massagen bruges hele berøringspaletten: Fjerlet, let, dybt, grounded, passioneret, agende, langsomt, hurtigt, strækkende, dansende, flow, body-body og der leges kreativt med sanserne: Smag, lyd, syn, duft. På den måde kaldes der på nærværet og den masseret fylder sig selv med liv.
For at heale skal du kunne det hele – Den brede berøringspalet ÅBNER, da den taler til alle elementerne i os: Jord, vand, ild, luft og æter. Med Kristina arbejdes der på mange planer for at kunne favne og rumme helt: Fysisk, energetisk, emotionelt og åndeligt: Fysiske spændinger løsnes op gennem dybe muskulære greb. Blide strøg er med til at åbne kroppen igen så der kan masseres dybere. Spændinger omkring lysken, mellemkødet, halebenet, hofterne, korsbenet og lænden åbnes så ‘låste’ energier kan strømme frit. Energier vækkes, dirigeres og forvandles. Kraftpunkter aktiveres. Følelser bydes velkomne og rummes. Cakraer afbalanceres. Altsammen via massørens bevidsthedskraft og i tæt samarbejde med den åndelige verden.

Tantramassagen er en vej til at være i livet

Den masserede hjælpes til at være ligeså opmærksom på, hvad der sker i lilletåen som i de ellers kendte erogene zoner for at øge nærværet og vække sensitiviteten i hele kroppen. Via nærværet træder kroppen tydeligt frem og energien strømmer frit og på den måde kan du fuld af energi gå ud i livet og opnå det dit hjerte begærer.

Kristinas tilgang til tantramassage