Udtalelser

Jeg er især god til at heale fysiske lidelser lægesystemet normalt opgiver. Det være sig alt lige fra stive, ubalancerede, afkræftede, tunge led, lemmer og celler som i spastisk lammelse, sclerose, gigt, muskelsvind, fibromylogi, parkinsons, kræft og alle de følgesygdomme disse lidelser fører med sig såsom: dårlig fordøjelse, lændesmerter, hoste, svagt immunforsvar osv. Healing flytter bjerge – ja strømmer i uendelig meget kærlighed til særligt lidende i et kæmpe samspil af hjælpende kræfter. Jeg har dokumenteret virkningen af healingen i forbindelse med spastisk lammelse, sclerose, gigt og fibromyalgi. Se dokumentation af forløbet her:

“Jeg nyder magien i Botanisk have efter den mest frigørende og forløsende healing fra Kristina. Jeg byder livet velkomment og lader det flyde levende gennem mig.”

“Sidder i toget på vej hjem. Jeg er fyldt op af en ro, lykkefølelse og varme. Jeg er blevet set og elsket af mig. Har I brug for hjælp til oprydning i jer selv, kan jeg anbefale Kristina Fryd. Hun er meget dygtig og formåede at komme helt ind hvor ingen har været før.”

“Jeg rækker ud efter Kristinas hjælp fordi jeg har knoglekræft, er afkræftet og i dybe smerter fra kemo- og strålebehandlingen. Jeg er også træt af at være totalt dopet af medicin. Allerede efter første møde er jeg fuld af håb og glæde. Der er andre veje end den hårde kemovej med de mange bivirkninger. Jeg er fuld af lys. Bare det at kunne sove en god nats søvn når man ikke har sovet i 2 dage. Men vigtigst af alt. Jeg kan mærke mig selv som jeg var før jeg blev syg. Ja nu hænger min sjæl ikke længere ude på gaden.”