Udtalelser

Her er min oplevelse af 3 timers healende tantramassage

“Som en søster kan berolige en med sine ord, kan Kristina Fryd Harnek berolige det maskuline og feminine aspekt i kroppen.
– æteren dirrende af fuldkommenhed.

Den tantramassage jeg modtog igår, manede heldigvis alle mine fordomme til jorden. Den åbnede op for en tillid i min krop. En tillid, som jeg må sige, er enormt tiltrængt her 4 måneder efter en fødsel, hvor kroppen stadig er ved at samle sig, og man i al sin hudløshed er til rådighed, fysisk, emotionelt og mentalt de fleste af døgnets timer.

Det jeg oplevede igår, har intet med sex at gøre. Det har alt med forspil at gøre.
– Men ikke forspil i sin gængse forstand (som en opvarming til “noget frækt”).

Det jeg oplevede igår var en berøring i total tryghed.
Overvej hvis du kunne modtage et laaaaaangt forspil – UDEN – at det skulle føre til noget. Og uden at der skulle pilles ved noget, som kunne virke grænseoverskridende.

Du er medrejsende på en sanseoplevelse, hvor du kan slappe af og overgive dig til intimiteten (nærværet i berøringen), som tildeles af en søster.
Du bliver passet på. Din krop tager imod gaven af nærværende berøring, dit sind flyder med og du lander i en tilstand hvor æteren dirrer af fuldkommenhed.

De ubalancer jeg kom med – post bihulebetændelse og forskellige blokeringer i solarplexus, hals og en tand, de har fået lige dét, de skulle bruge. For her til morgen er min krop stille, og larmer ikke mere ♥️ Jeg kan på det varmeste anbefale lige netop Kristina. Hun er en dygtig healer, som mestrer nærværet, og som har en helt bestemt føling og respekt for Venus i os, vores hellige tempel, som gør, at det får lyst til at åbne sig op. Hun tager kun imod kvinder!
Tak Diane Aurora Soa”

♒︎

“Det er som om at mine celler er fuldstændig nulstillet. Der er lige meget tyngde nedad og opad og ud til siderne. Som et nulpunkt, hvor jeg ingenting skal… Jeg føler mig så ekstrem tryg. Det er ligesom om der ikke er noget der kan forstyrre. Frygtsomhed kan ikke komme herind. Alt hviler i sig selv. Der er noget lys der tager plads og renser og som gør at følelser, tanker og andre fornemmelser ikke kan være her. Det er så specielt.” M 

♒︎

Fuld af ren tillid og omfavnende kærlighed, du er. Jeg kan mærke mit bryst blive varmere mens jeg skriver dette! <3 Tak for alt hvad du er. Jeg er taknemmelig for at du er til, dine gaver, dit lys, din varme, dit barnlige sind, dit hjerte. KyssssSKys Lea

♒︎

“Tak, du skønne kvinde, for en vidunderlig massage. Det var en stor oplevelse at blive healet i dybden. Den dybde som der på en måde har været svær at få en adgang til – eller nå. Alt det stillestående grågrønne slagger har sivet ud lige siden. Jeg har det godt med at være med det og fascineres over den kraft sorgens forløsning frigiver. Endelig prikker jeg hul på noget gemt laaaaangt nede og inde i systemet. Alle de slugte kameler og ord. Alt det, jeg ikke troede måtte se lys. Det føles som om mit system er frit. Nyt vand strømmer gennem åen eller måske snarere sumpen. Tak for dig. Jeg vidste første gang jeg mødte dig, at den her kvinde er vigtigt. Hele mit system var sådan… JA. Et stort JA. Så JA og TAK og et kæmpe kram her fra” Mette

♒︎

Kære Kristina.

Tusind tak for den vidunderlige tantramassage rejse du har sat mig på. 😍

Da jeg kom hos dig første gang, havde jeg en hel anden indstilling og dagsorden. Det lavede du dog hurtigt om, da du kunne mærke, at jeg havde brug for noget helt andet😉

Du sendte mig på en rejse for at genfinde mig selv og du har åbnet for noget hos mig, som jeg har kunnet arbejde med. Bare tanken om dig og dit dejlige væsen gør mig glad og giver mig et smil på læben.

Du har givet mig en indre ro og et overskud, som har været gemt væk længe, for længe😌 Jeg er blevet meget mere glad, overskudsagtig og eftertænksom.

Du er sindsyg dygtig til det du kan, selvom jeg ikke rigtig kan sætte ord på det du gør. Det er så svært at forklare andre, hvad det er du gør og hvad det gør ved mig. Jeg kan bare mærke forskellen.

Du er et fantastisk, glad og leve i nuet menneske og det er så vildt at have lært dig at kende. Du er virkelig et menneske, som jeg rigtig gerne ville lære at kende.

Du har virkelig sat dig i min krop og hjerte og håber vi snart ses igen 💕

Kærlig hilsen C ❤️

♒︎

Tusind tak for tantramassage-sessionen. Det var en stor og dejlig oplevelse og jeg gik varm og rolig fra dig. Her en uge efter er jeg stadig grounded og føler mig godt tilpas. Utroligt når man tænker på hvor upbeat jeg var. Der er flere grunde til at det var en dejlig oplevelse at være hos dig. Ikke mindst det, at du var der 100% for mig, helt nærværende – uden at der forventedes noget af mig til gengæld. Det har fået mig til at reflektere over dobbeltheden i de nære relationer: At det jo på én gang er fantastisk at elske og blive elsket af sine nærmeste og leve i en slags symbiose sammen. Men at der også følger en masse forventninger og forpligtelser med som det også kan være svært at være i. Det er noget helt særligt at opleve at befinde sig i en situation, hvor man får noget af et andet menneske og bare kan være, helt som man er lige nu og her.

Mange varme tanker til dig.

Kh M

♒︎

Kære Kristina, 

Tusind tak for den sitrende boblende og fuldstændig fantastiske tantramassage oplevelse…. omend jeg næsten kunne være bekymret for dens afhængigihedsskabende effekt 🙂

Dagene efter gik jeg fortsat med den vildeste fornemmelse i kroppen  – som du sagde – en slags orgastisk krop…hvor alt er levende og fritstrømme. Glæder mig til næste gang ❤️

♒︎

Hej Kristina,

Jeg vil bare gerne sige tak!

Jeg kan godt mærke at der ikke er noget mærkeligt i mig der blokerer mig mere til bare at kunne overgive mig til det der skal ske og tage de rigtige skridt. Det kan godt være svært at sætte ord på, fordi der har og stadigt er meget der skal falde på plads, men jeg føler mig f.eks. ikke forkert mere, og jeg kan mærke en form for ekspansion og støtte bare venter på at vokse og gøre mig i stand til at hele min krop og mit liv. Jeg er ved at tage de rigtige beslutninger og finde mig til rette i at livet ikke er en kamp mere. Den virkelighed jeg møder kan på mange måder godt være underlig og anderledes end jeg ønsker den, men det er mere blevet til en interessant undersøgelse for mig mere end et reelt smertehelvede. Den er i hvert fald meget anderledes end den har været. Jeg har lært meget, gjort meget, og set en del professionelle, men du har hjulpet mig et langt længere og mere afgørende stykke af vejen. Jeg er taknemmelig for at du har mødt mig med en langt mere gennemtrængende kraft og vilje til at gøre noget reelt.

Kærlig hilsen, Rikke

♒︎

Kære Kristina

Jeg vil blot lade dig vide, at jeg er dybt taknemmelig for at have mødt dig og at du så omsorgsfuldt har taget dig af mig og først og fremmest, så smukt har introducerede mig for tantramassage. Men jeg har fået langt mere ud af det, end ”bare” at få stillet min nysgerrighed. Jeg har virkelig fået stort udbytte af mødet med dig og det behandlingerne har givet.

Et stort og hjerteligt knus til dig, Pia

♒︎

Hej Kristina. Jeg sætter lige lidt flere ord på tantramassagen. Det er som om, jeg er blevet rettet ud, blevet mere rank. Da jeg cyklede tilbage til Valby sansede jeg ligesom alt eller så og hørte bedre, det var ret flippet. Da en cyklist ringede på sin klokke bag mig farede jeg ikke forskrækket sammen, selvom klokken lød enorm højt i mine ører. Så tak for i dag, det var en ganske særlig oplevelse ikke som andre massager..Normalt falder jeg i søvn. I din blev jeg i grænselandet af vågen og sovende tilstand. Jeg var også vild med at du tog hensyn til min krop i forhold til, hvad den havde brug for. Mit venstre og mit højre ben fik f.eks ikke samme behandling. Da du tilsidst satte dine fingre på mine tindinger døsede jeg hen og oplevede at alt blev helt afslappet samtidig med jeg lettede. Fem timer efter massagen og healingen føler jeg stadig, jeg er i zen og er samtidig fuld af energi.
Det er en dejlig følelse i kroppen❤️

♒︎

“Jeg mærker en spænding omkring din kæbe og hals. Brænder du inde noget med vrede, du ikke får sagt højt?” Sådan lød de første ord, efter jeg varmt var blevet modtaget af Kristina. Vi sidder overfor hinanden, på hver vores stol, i et lunt og trygt rum, der fyldes af let meditationsagtigmusik. Stemningen er god, og jeg føler mig allerede der, både godt tilpas, mødt og forstået. Uden faktisk at have sagt andet end pænt goddag. Det starter godt. Jeg føler mig i gode og trygge hænder. Umiddelbart kan jeg ikke genkende mig i Kristinas ord, men alligevel så er det præcis sådan jeg har det. Jeg bærer rundt på en usagt vrede. En vrede, der ikke skal følges til dørs. Det ville ikke nytte eller gavne noget. Trods jeg allerhelst har lyst til at råbe og skrige en vis Mr. B, lige op i ansigtet og fortælle ham præcis hvad jeg mener om den måde vores relation er endt på. Men det nytter ikke noget – jeg holder af manden, ja, men elsker mig selv. Nu er det MIG der er i fokus. Det er det også sammen med Kristina. Hun spørger derefter om jeg kan mærke hvad jeg har brug for. Jeg har brug for berøring, omsorg og den fulde opmærksomhed fra et andet menneske. På forunderlig vis, er det som om Kristina har læst mig allerede inden jeg svare hende. Jeg bliver vist hen til en madras på gulvet, med to puder. Her skal vi starte med en lille fælles meditation inden selve massagen starter. Jeg bliver bedt om at tage tøjet af, helst det hele, mens Kristina går ud for at klæde om.
Nu er jeg jo ikke kommet for den halve oplevelse, så jeg smider hurtigt al tøjet, og tager det udleveret tæppe omkring mig, inden jeg sætter mig på den ene pude. Kristina kommer ind iført håndklæde og sætter sig overfor mig på den anden pude.
Hun beder mig kigge hende i øjnene, og derved finde ro. Jeg skal finde mit største potentiale, derefter skal jeg finde hendes. Alt dette foregår uden at sige noget, vi sidder blot og mærker hinanden. Da jeg skulle finde Kristinas potentiale, tænkte jeg straks livsglæde. Lige dér ændrede hendes udtryk sig – og dér gik det op for mig, at det var mine følelser hun reagerede på. Det var min lyst til at føle livsglæde, hun mærkede. Magisk øjeblik. Vi trækker vejret dybt gennem næsen, og har lange udåndinger gennem munden. Vi trækker vejret i hvert vores tempo, men alligevel sammen. Jeg har ikke altid været opmærksom på min vejrtrækning, og er det egentlig heller ikke i min hverdag. Dog har jeg gennem sexologstudiet fået mere viden og nogle teknikker – disse kom i spil idag. Alt handler om vejrtrækning, når man ønsker at mærke sig selv, samt være i udvikling – det er så vigtigt! Kristina beder mig nu om at lægge mig på maven. Hun rører nænsomt ved mig, mens hun smører min lænd og ben med veltempereret olie. Det er hele bagsiden der bliver smurt ind, samt rørt og masseret. Særligt højre siden af lænden, har hun fokus på. Det er sjovt nok også dér jeg har problemer.
Alt lige fra mine tæer, baglår, baller, arme, hænder og hele ryggen får massage. Det svinger mellem hendes hænder, hendes ansigt eller hele hendes nøgne krop (hun har dog trusser på). Der er ikke noget seksuelt i det, vi er blot to kroppe der formår at være åbne. Jeg er åben overfor hendes berøring, og hun er modtagelig for mine behov. Vi smelter sammen – der er en smuk samhøringhed mellem os. Jeg kommer om på ryggen og ligge – hvilket er helt fint. Jeg føler mig ikke generet af min mave, som ellers er ét af mine ømme punkter. Uanset hvor og hvordan hun rører mig, så er det helt rigtigt. Intet føltes forkert. Min vejrtrækning kører helt automatisk med dybe vejrtrækninger. Kristina og jeg har stadig hver vores rytme. Alligevel er der perioder hvor vi helt præcist trækker vejret i samme tempo. Lige der går det hele op i en højere enhed. Kristina slutter massagen af med at sidde oppe ved mit ansigt. Nakken, hovedbund og ansigt får massage. Mine tanker er langt væk, faktisk nærmest ikke til stede. Jeg er ikke opmærksom på mit ydre, det er kun den indre følelse der fylder. Jeg har det skønt i min krop, og med mig selv. På alle måder! Hun sætter en finger i hver tinding. Lige der, går det op for mig hvor langt væk jeg er. Det føles nærmest som en dyb meditation. Noget jeg ellers ikke har ro eller fokus nok til at kunne mestre. Sammen med Kristina kunne jeg godt. Sikke en åbenbaring. Tiden har ingen betydning – jeg har ingen idé om hvor længe hendes fingre er der. Da hun fjernede fingerne fra mit ansigt, fyldes jeg med styrke. Jeg føler mig stærk. Stærk i mig selv.  Jeg har altid kunne klare hele verden, på den ene eller anden anden måde. Men lige der blev styrken tydelig. Den trådte i kraft. NU er fokus kun på mig! Jeg er fucking stærk – i mig selv. Det er så vigtigt. Jeg får lov at ligge, og bare være mig. Jeg mærker at Kristina ligger ved siden af mig. Efter en rum tid, spørger hun roligt “hvordan har du det?”. Der er intet andet svar end DEJLIGT. Jeg har det så dejligt og skønt.Vi snakker stille og roligt om seancen, om hvordan jeg har følt styrke da hun fjernede fingerne fra min ansigt.Det viser sig at hun har også kan heale – og så kan man tro på det eller lade være. Jeg følte hundrede procent at der skete noget. Følelsen sidder stadig i mig her dagen efter. Hvorfor har jeg ikke gjort det her noget tidligere? Det kan jeg kun undre mig over. Det er klart den bedste fødselsdagsgave, jeg nogensinde har givet mig selv. Alt dette er skrevet direkte fra hjertet, og er ikke i samarbejde med eller reklame for Kristina. Jeg deler blot min begrejring og oplevelse med jer – i håbet om at kunne inspirere andre til at gøre noget godt for dem selv ? Cille Ditte sexolog og ‘blogger’ i Kvinderudenfiler.dk